Programajánló vasárnapra

Visszaforgatjuk az idő kerekét!

A Közlekedési Múzeum vasárnap délelőtti családi napján a gyerekek megnézhetik, hogy mivel töltötték el a szabadidejüket a dédszüleik.

2014.03.23 07:30ma.hu

Hogyan hallgattak zenét? Milyen volt egy korabeli mulató? Hogyan nézett ki a diavetítő őse, ami távoli tájak világát idézte meg és mivel utaztak a Balatonra?

Családi nap 2014. március 23. vasárnap 11.00-13.00-óra között a Közlekedési Múzeumban (XIV. kerület, Városligeti krt. 11)

A gyerekek és szüleik a foglalkozáson a fenti kérdésekre is választ kaphatnak és lehetőségük lesz egy különleges fotográfiai eljárást is kipróbálni, amellyel megörökíthetik a kiállítótérben látott tárgyakat.

A foglalkozást 6 éves kortól ajánljuk. A foglalkozáson múzeumi belépővel lehet részt venni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.