A jegypénztáraknál mindenképp

A zseniális kutya lekörözte az ókori hősöket

A zseniális, időutazó gépet készítő kutyáról szóló animációs filmre többen voltak kíváncsiak a hétvégén Észak-Amerikában, mint a 300: A birodalom hajnala című akciófilmre.

2014.03.17 05:44MTI

A Mr. Peabody és Sherman kalandjaira 21,2 millió dollárért (4,7 milliárd forintért) váltottak jegyet péntektől vasárnapig az Egyesült Államok és Kanada mozijaiban. A múlt hét végén még a kasszasikerlista csúcsán trónoló, ókori Görögországban játszódó szandálos film pedig 19,1 millió dollárt (4,3 milliárd forintot) keresett.

A két film kilenc napja debütált az észak-amerikai mozikban, A Noam Murro rendezésében készült 300: A birodalom hajnala, amely a görög-perzsa háborúkat idézi meg, eddig 78 millió dollárt (17,5 milliárd forintot) kasszírozott, a Rob Minkoff rendezésében egy hatvanas évekbeli tévéműsorból született Mr. Peabody és Sherman pedig 63 millió dolláros (14,1 milliárd forintos) bevételnél tart.

Az autóversenyzős videojáték nyomán forgatott, főleg a fiatal mozinéző korosztályt megcélzó Need for Speed című akciófilm a harmadik helyet csípte el a hétvégi listán 17,8 millió dollárral (négymilliárd forinttal). Lian Neeson repülős thrillerére, a Non-Stopra 10,6 millió dollárért (2,4 milliárd forintért) vettek jegyet a nézők, mögötte pedig ötödikként Tyler Perry új vígjátéka, a The Single Moms Club futott be 8,3 millió dollárral (1,9 milliárd forinttal).

Melyik a jobb Ön szerint?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.