Elfújta a szél

Elmarad a Győri Tavaszi Fesztivál megnyitója is

A rossz időjárás miatt elmarad a Győri Tavaszi Fesztivál szombat esti megnyitója, amely egyben a megyeszékhely fesztiválévének nyitórendezvénye lett volna.

2014.03.15 15:59MTI

Domanyik Eszter, a városháza szóvivője elmondta: a közönség és a fellépők biztonsága érdekében döntött úgy Borkai Zsolt polgármester, hogy elmarad Másik Lehel és Vizeli Csaba Klapka című rockmusicaljének előadása, amelyet a Városháza előtti téren, ingyenes előadás keretében láthatott volna a közönség.

Mint az eseménysorozatot beharangozó március elejei sajtótájékoztatón elhangzott, az április 1-jéig tartó Győri Tavaszi Fesztivál több tucat, részben ingyenes programmal várja az érdeklődőket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.