Vakokra és a gyengénlátókra fókuszál

Siófokon is rendeznek tavaszi fesztivált

A Balaton nem csak a nyárról szól.

2014.03.08 10:45MTI
Forrás: Kálmán Imre Kulturális Központ

Színes programkínálattal, benne koncertekkel, előadásokkal és kiállítással várja a Siófoki Tavaszi Fesztivál a közönséget március 17. és április 4. között.

Györkös Marianna, a főszervező Kálmán Imre Kulturális Központ igazgatója arról tájékoztatott, hogy a fesztivál nyitó rendezvényén a vakokra és a gyengénlátókra fókuszál a Tavasz című, tapintható interaktív kiállítás. A gyerekek számára a Ludas Matyi mesemusical nyújt majd élményt a Honvéd Táncszínház előadásában.

A programok között lesz Bálint András színművész előadása, aki Márai Sándor 1945 és 1949 közötti naplójegyzeteiből, valamint a magyar költészet legszebb verseiből mutat be válogatást.

A zenés műfajok kedvelőit immár hagyományos programként a bohém, 40 éves siófoki zenekar, az Apáti Dixieland Band szórakoztatja.

A Vígszínház társulata április 1-jén Woody Allen Játszd újra Sam! című romantikus vígjátékával szerepel Siófokon. A fesztivál utolsó rendezvényeként Zorán ad koncertet kamarazenekarával.

A fesztivál programjairól bővebb információ a kulturális központ honlapján.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.