Take me to the clouds above

Már letölteni sem kell a filmeket

Új szolgáltatást indított kedden a Walt Disney, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók online vásárolhassanak és nézhessenek meg Disney-, Pixar- és Marvel-filmeket, és felhőben tárolhassák azokat.

2014.02.25 17:35MTI

A Disney Movies Anywhere (Disney Filmek Bárhol) szolgáltatással a stúdió az utóbbi években visszaesett DVD-eladások okozta bevételkiesést szeretné pótolni.

Az új szolgáltatás bevezetése egybeesik a Disney Jégvarázs című globális kasszasikerének digitális forgalmazásával.

A vásárlók egy több mint 400 címet tartalmazó katalógusból vehetnek filmeket az iTunes boltból vagy a Disney Movies Anywhere honlapján, illetve alkalmazásán keresztül.

A megvásárolt filmeket laptopon, asztali számítógépen, iPhone-on, iPaden és iPod Touch-on, valamint Apple TVboxon keresztül lehet megnézni.

A szolgáltatás lehetővé teszi a filmek felhőben tárolását.

"Az a szép ebben a technológiában, hogy az iTunes-szal, valamint későbbi partnereinkkel együttműködve biztosítani tudjuk, hogy a mozirajongók hozzáférjenek minden kedvenc Disney-filmjükhöz függetlenül attól, hogy milyen készülékkel rendelkeznek" - hangsúlyozta Jamie Voris, a Disney technológiai vezetője.

A Disney bejelentette: már újabb kereskedő cégekkel is tárgyal, hogy az iTunes mellett mások is bekapcsolódhassanak a forgalmazásba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.