Torrent

A legtöbbet - illegálisan - letöltött film

Kíváncsi, melyik filmet töltötték le a legtöbben 2013-ban a világban? Itt a toplista!

2014.01.02 19:25MTI
Elijah Wood "A hobbit: Egy váratlan utazás" című film New York-i bemutatóján

Peter Jackson A hobbit - Váratlan utazás című filmjét töltötték le illegálisan legtöbben 2013-ban a TorrentFreak blog szerint.

Több mint 8,4 millióan töltötték le a filmet a BitTorrent fájlcserélő rendszerben. Quentin Tarantino Django elszabadul című westernje a második helyre került 8,1 millió letöltéssel.

A TorrentFreak szerint a kalózkodás még mindig népszerű a mozizók körében, mivel a film bemutatása és letöltési, streamelési lehetősége között még mindig hosszú idő telik el - olvasható a BBC News honlapján.

A 2013-as év globálisan legnagyobb árbevételét hozó Vasember 3. című film csak a negyedik helyen áll a kalózletöltések listáján, megelőzi a Halálos iramban filmek 6. része.

A lista érdekessége, hogy a 2013-as jegybevételi toplista harmadik helyét megszerző Az éhezők viadala: Futótűz című film nem került fel a legtöbb kalózletöltés listájára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.