2011-ben hunyt el

Bélyegen jelenik meg Steve Jobs képmása

Postai bélyegen jelenik meg Steve Jobs, az Apple néhai alapítójának képmása 2015-ben az Egyesült Államokban.

2014.02.24 05:30MTI
freedigitalphotos.net

A 2011-ben elhunyt Jobs neve azon a Washington Post birtokába került listán szerepel, amely szerint a számítógépguru mellett Elvis Presley, az évfordulóját ünneplő amerikai pari őrség és egy lepkefaj is bélyeget kaphat jövőre Amerikában.

Ugyanakkor a jóváhagyott tárgyú bélyegek között John Lennon neve is fent van a listán, ami a Washington Post szerint ellentétes azzal a szabállyal, hogy csak amerikai jelenhet meg az amerikai postai bélyegeken.

Az illetékesek általában titokban tartják, hogy milyen bélyegek vannak készülőben, az információkat alaposan előkészítve adagolják, hogy minél jobban felcsigázzák a bélyeggyűjtők izgalmát - emlékeztetett a The Guardian.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.