A rockopera szekere beindult!

Bearanyozódott az István, a király!

A teltházas Aréna-beli István, a király előadásokkal egy időben jelent meg a darab zenei anyagának duplalemezes, újrahangszerelt kiadása, amelyen a Társulat szereplői éneklik a 25 éve töretlen sikerrel előadott dalokat.

2008.07.30 17:00ma.hu
Részlet az előadásból

A megjelenést követően nem sokkal a Mahasz album-és válogatáslemez eladási listájának élére került. Ezen a héten pedig elérte az aranylemezt jelentő bűvös határt. 

A lemez 25 éves díszlemezes kiadásán a Szörényi - Bródy szerzőpáros halhatatlan dalai új hangszerelésben hallhatóak, amelyeket az új generáció kiváló zenészeinek közreműködésével rögzítettek. A kiadványon a Magyar Televízió szereposztó tehetségkutató műsorának, a Társulatnak győztesei énekelnek. 

A dupla lemezes kiadvány nemcsak zenei anyagában méltó az aranylemezes státuszra, hanem megjelenésben is. A Barcsik Géza által tervezett borító színeiben és jelképeiben is tökéletesen illeszkedik a jubileumi kiadás ünnepélyességéhez. A cd mellett egy kis könyvecske található a belső borítóban, amelyben az István, a király teljes szövegkönyve, a rockopera cselekménye és a teljes szereposztás olvasható. 

A Társulat szereplői az Aréna után Székesfehérváron is bemutatták az István, a király rockoperát, amely után a következő nagy előadásra készülnek a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon  augsuztus 1-jén, majd a Szegedi Szabadtéri Játékokon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.