Külföldi utazást is lehet nyerni

Quimby, Magna Cum Laude, Punnany Massif - kezdődik az Indoor Fesztivál

Az ország legnépszerűbb zenekarai, köztük a Quimby, a Magna Cum Laude és a Punnany Massif lépnek fel a ma kezdődő háromnapos Indoor Fesztiválon, amelyet első ízben rendeznek meg a fővárosi Hungexpo területén.

2013.12.28 10:05MTI
Quimby

Két színpadon zajlanak a koncertek, a kapunyitás mindhárom napon 17 órakor lesz, és hajnali 5 óráig tart a program.

Ma mutatja be új lemezét a Quimby, holnap a Magna Cum Laude tart nagykoncertet, hétfőn az idén tízéves Punnany Massif lesz a főzenekar.

A több mint harminc fellépő között lesz még mások mellett az Irie Maffia, az EmilRuleZ!, a Republic 67, a PASO, a Bikini, a Carbonfools, Majka & Curtis & BLR, a Brains, az Ivan and The Parazol, az Anima Sound System, a Firkin, a Maszkura és a Tücsökraj, az Animal Cannibals, a Ganxsta Zolee és a Kartel és az Akkezdet Phiai.

Az Indoor Fesztiválhoz kapcsolódó netes játékokon külföldi utazást is lehet nyerni: egy-egy szerencsés Húsvétkor a Quimbyvel Jordániában, a Magna Cum Laudéval pedig Egyiptomban tölthet egy hetet.

A fesztiválon kialakított gyűjtőpontokon az S.O.S. Gyermekfalu részére várnak adományokat a szervezők.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.