Díjtalan belépés

Ingyenes lesz a 2014-es Hegyalja Fesztivál!

A 2014-ben már 15. alkalommal megrendezésre kerülő népszerű Hegyalja Fesztivál az esemény hivatalos Facebook oldala szerint jövőre ingyenes lesz mindenki számára.

2013.12.22 14:15ma.hu
https://www.facebook.com/hegyaljafesztival

Bár a hivatalos weboldalon még semmilyen információ nem látott napvilágot ezekkel a hírekkel kapcsolatban, de a Hegyalja Facebook oldala, mely a weboldal szerint hivatalos, már tegnap kitette az alábbi szöveget és képet:

"A Jézuska a Hegyalja Fesztivál 15. és a Borsodi 40. születésnapjára szóló meghívóval érkezett. A dupla szülinap alkalmából a HEGYALJA FESZTIVÁLRA A BELÉPÉS 2014-BEN MINDENKINEK INGYENES. Add tovább karácsonyra a meghívást azoknak, akikkel együtt szeretnéd megünnepelni a Hegyalja 15. születésnapját. 2014. július 10-13. között az országból mindenki ott lesz a Hegy'en, aki valaha hallott már Tokajról és a Hegyaljáról: együtt ünneplünk mindazokkal, akik az elmúlt 15 évben buliztak, zenéltek, dolgoztak a Hegyalján."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.