A Da Vinci kód után

Dan Brown új könyve a legkapósabb

Dan Brown új kötete, az Inferno című mű végzett az Amazon idei sikerlistájának első helyén.

2013.12.16 19:13MTI

A második helyet az Ezeregy tündöklő nap és a Papírsárkány című regényei révén ismertté vált afgán-amerikai Khaled Hosseini És a hegyek visszhangozzák című kötete szerezte meg.

Ifjúsági irodalom kategóriában Veronica Roth magyarul is megjelenő trilógiájának harmadik, Allegiant című kötete, valamint Rick Riordan - akinek könyvei szintén elérhetők magyarul - The Houses of Hades című regénye diadalmaskodott.

Az idei év nagy könyvsikerei között említette az Amazon J.K. Rowling bűnügyi regényét, amelyet a Harry Potter-történetek szerzője The Cuckoo's Calling címmel Robert Galbraith álnéven írt, valamint John Grisham amerikai író Sycamore Row című könyvét, a Ha ölni kell című bestseller folytatását. Tavaly A szürke ötven árnyalata szerepelt a lista első helyén, idén azonban csak kevés erotikus regény került a lista élmezőnyébe, köztük Sylvia Day Egymásba fonódva című könyve.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.