Ünnepi hangulatban

Ilyen lesz a Karácsony Újbudán

Ünnepi programsorozattal készül a karácsonyra az újbudai önkormányzat, a hétfőtől szombatig látogatható ingyenes eseményekre a szervezők kicsiket és nagyokat is várnak.

2013.12.09 23:29MTI

A Bartók Béla út 10-12. szám alatt kialakított ünnepi rendezvényhelyszínre látogatók részt vehetnek egyebek mellett változatos karácsonyi kézműves foglalkozásokon, nyitott rajziskolai oktatáson, de kerámiafestésben is kipróbálhatják magukat, hétköznaponként délután fél háromtól egészen fél hatig.

A szombati események délelőtt 10 órakor kezdődnek majd, a délután érkezők megfesthetik saját Újbuda-képeslapjukat, a kicsiknek karácsonyi meséket és verseket vetítenek.

Az eseménysorozatot esténként koncertek színesítik, fellép többek között a Momentán Társulat improvizációs színháza, a The Voice tehetségkutatóból ismert Gájer Bálint, a Prima Primissima-díjas Weiner Leó Zeneiskola és az interaktív népzenét játszó Folk Embassy, valamint közönségtalálkozót tart a Nemzeti Színház.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.