Megemlékezés

Antall József emlékére táblát avattak Gödöllőn

A rendszerváltoztatás utáni első miniszterelnök, Antall József emlékét őrző táblát avattak a Gödöllői Városi Könyvtár és Információs Központ udvarán vasárnap.

2013.12.08 17:32MTI
Kép: www.godollo.hu

Az avatás alkalmából tartott ünnepségen jelen volt az egykori miniszterelnök özvegye és fia, valamint Mádl Dalma, Mádl Ferenc néhai államfő özvegye, a kis tér elnevezését kezdeményező Nemzeti Együvé Tartozás Alapítvány kuratóriumának elnöke, illetve Juhász Judit, az Antall-kormány szóvivője.

A megemlékezők beszédeikben nemcsak a szinte az "ismeretlenségből" a politika élvonalába előlépett volt kormányfő politikusi erényeit, hanem emberi nagyságát is méltatták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.