Hagyomány

A gemenci erdőbe is ellátogat a Mikulás

Gyerekek visznek ajándékot a gemenci erdő állatainak a gemenci erdőgazdaság hagyományos, Mikulás napi programján vasárnap.

2013.11.28 07:26MTI
MTI

A Mikulás rendhagyó módon a gemenci erdei vasúton érkezik délelőtt a pörbölyi ökoturisztikai centrumhoz, majd a gyerekekkel együtt zöldséget, gyümölcsöt visz a nagyrezéti állatmegfigyelő vadjainak, vaddisznóknak, szarvasoknak - mondta a programról Csiszár Angéla szervező.

Az ajándékozás előtt, tíz órakor az ökoturisztikai centrumban a Felhőtánc Duó ad interaktív, Mikulást váró műsort a gyerekeknek. A Gemenc Zrt. most hatodik alkalommal rendezi meg a népszerű családi programot, amelyre ezúttal 80-100 gyermeket várnak - mondta a szervező.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.