Díjátadás

Design Hét - Átadták a Magyar Formatervezési Díjakat

Szárazsó-inhalátort, esőkabát-kollekciót és interaktív mesét is jutalmazott idén a Magyar Formatervezési Díj zsűrije. Az elismeréseket hétfőn Budapesten, a Design Hét keretében a Műcsarnokban rendezett ünnepségen adták át, ahol kiállítás is nyílt a munkákból.

2013.09.30 19:46MTI
MTI

A termék kategóriában formatervezési díjat kapott a Co&Co Desigcommunication kft. orrban és garatban is használható mobil szárazsó-inhalátora és Földi Petra dizájner-tervező hat darabból álló női és férfi esőkabát-kollekciója. A kiskakas gyémánt félkrajcárja című interaktív mese a vizuális kommunikáció kategóriában nyert, a tervek között pedig a Faces elnevezésű játékot díjazták.

A Design Management Díjat a Cserpes Sajtműhelynek ítélték oda.

A Magyar Formatervezési Tanács és a Nemzetgazdasági Minisztérium pályázatára több mint 250 munka érkezett, míg a menedzsment díjnál mintegy 500 pályamunka közül válogattak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.