A Zongora-sorozat 2014-ben és 2015-ben folytatódik

Jevgenyij Kiszin estje zárja az idei MVM koncerteket

Az idei MVM koncerteket, A Zongora elnevezésű sorozat 10. évadját Jevgenyij Kiszin estje zárja a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben hétfőn este.

2013.09.14 10:45MTI
Jevgenyij Kiszin

A hazai és nemzetközi zenei élet kiemelkedő szereplője, az orosz zongoraművész műsorán a bécsi klasszikus szerző, Schubert és az orosz komponista, Szkrjabin művei hangzanak el - olvasható a sorozatot szervező Jakobi Koncert honlapján.

Mint írták, az egy éven át tartó sorozat mind a tizenhét koncertjét hatalmas érdeklődés kísérte, valamennyit telt házzal rendezték meg. A sorozat vendége volt 2013-ban David Fray, Grigorij Szokolov, aki 2014-ben is fellép, és a közreműködők valamennyien a világ zenei életének meghatározó egyéniségei voltak.

Az MVM koncertek - A Zongora-sorozat 2014-ben és 2015-ben folytatódik, immár két helyszínen, a Művészetek Palotájában és a felújított Zeneakadémia nagytermében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.