Kosztümök, tűzzsonglőr show és rockkoncert

Szabadtéri évadnyitót tart az Operaház

A tavalyi sikeres szabadtéri évnyitó után idén ismét lezárják az Andrássy út Magyar Állami Operaház előtti szakaszát, mert ma a közönség itt kísérheti figyelemmel a dalszínház Wagner 200 című eseményét.

2013.09.14 09:15MTI

Délelőtt minitárlat nyílik a házban Wagner-relikviákból, délben Nietzsche-levelekből tartanak felolvasást, majd kamarakoncerten Wagner-dalok szólalnak meg.

Este kezdődik a szabadtéri program az Andrássy úton. Először a Lohengrin harmadik felvonásának előjátéka szólal meg az Operaház zenekarának előadásában, utána a Tannhäuser nyitányra és a bacchanáliára a Nemzeti Balett táncosai és a Rippel Brothers akrobatikus csoport tagjai mozognak. Lesz még kosztümös divatfantázia, gerendagyakorlat, lólengés, tűzzsonglőr show és rockkoncert a Trisztán és Izolda, A walkür, A nürnbergi mesterdalnokok melódiáira.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.