Változás a helyet illetően

Új helyszínen az V. Libamájfesztivál

A hagyományos kulináris élményeken túl egyedülállóan nosztalgikus hangulattal várja vendégeit az ötödik Libamájfesztivál új helyszínen, a fővárosban az Erzsébet téren szeptember 6. és 8. között.

2013.09.01 01:00MTI
http://www.freedigitalphotos.net

A vidéki családi hétvégéket felidéző Libamájfesztivál a legnagyobb liba- és kacsarajongóknak is érdekes programokkal szolgál.

A vendégeknek nem csupán olyan különleges fogásokat lesz alkalmuk megkóstolni, mint a libaburger libamájjal, lilahagyma lekvárral rusztikus lepényben, a libakolbász chilis málnamustárral, házi fehér kenyérrel, a konfitált libacomb csomboros gerslis káposztával, vagy éppen a pecsenye libamáj friss lecsóval rozmaringos parázskrumplival, de arra is lehetőségük nyílik, hogy megtanuljanak különbséget tenni a kacsa- és libamáj között, felismerjék azok egyedi ismertetőjegyeit, szakértőivé váljanak megvásárlásuknak, helyes tartásuknak, sőt akár elkészítésüknek is - tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

A hagyományos és az újragondolt receptek alapján készült magyar libamájételeket idén is tokaji borok és egyéb magyar ínyencségek kíséretében kóstolhatják a látogatók. A gasztronómiai programok mellett egész nap zenével, kézműves játékokkal, valamint szórakoztató libaolimpiával várják a családokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.