Karneváli hangulat

Hárommillió virág, 16 virágkocsi, 23 együttes a Debreceni Virágkarneválon

Hárommillió száraz és élő virág díszíti a 44. Debreceni Virágkarneválon augusztus 20-án felvonuló 16 virágkocsit - közölték a szervezők kedden Debrecenben tartott nemzetközi sajtótájékoztatójukon.

2013.08.13 14:10MTI
Szent Korona kocsi a tavalyi Debreceni Virágkarneválon

A kompozíciók között, a karneváli menetben 23 hazai és külföldi együttest, művészeti csoportot láthat a közönség.

A virágfelvonulást megelőző karneváli héten már augusztus 15-től kiállításokkal, virágbemutatókkal, cseh sörünneppel várják az érdeklődőket Debrecenbe - jelezte Bódor Edit, a Főnix Rendezvényszervező Kft. ügyvezetője.

Somogyi Béla (Fidesz), Debrecen kulturális alpolgármestere közölte: az idén először Nagyvárad mellett Ungvárra is elmegy augusztus 20. után néhány virágkocsi és karneváli produkció.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.