Békafesztivál lesz

Lehet csókolgatni Mezőnyárádon

Harmadik alkalommal rendezik meg a korábban nagy sikert arató békafesztivált a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Mezőnyárádon, a július 6-i rendezvény kiegészül pálinkamustrával és pogácsasütő versennyel is.

2013.07.05 15:34MTI

Az elmúlt évben 45 csapat készítette el ételeit békából vagy halból, az idén még több versenyzőre és látogatóra számítanak a szervezők.

Szombat reggel a főzőhelyek kijelölésével és a békacombok kiosztásával indul a rendezvény, miközben a község lakóit zenés ébresztővel invitálják a parkba. Ezt követően elrajtol a főzőverseny, békából és halból készült ételek remekeit várja a zsűri.

A dél-borsodi településre látogatókat Márió, a Dupla KáVé és operettegyveleg is várja, miként a hagyományokhoz híven békacombot, halászlevet is kóstolhatnak a látogatók.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.