Cannes

Bruce Dern és Bérénice Béjo lett a legjobb színész

Bérénice Béjo vehette át a legjobb női alakításért járó díjat vasárnap este a 66. cannes-i filmfesztiválon az Oscar-díjas iráni rendező, Aszgar Farhadi első külföldön forgatott filmjének főszerepéért.

2013.05.26 20:22MTI

A családi dráma középpontjában álló nőt A némafilmes című, Oscar-díjas film főszerepét alakító argentin-francia filmszínésznő játssza, akit korábban kizárólag vígjátékokban csodálhatott a közönség. Ezúttal egy törékeny és folyton ideges, válófélben lévő családanyát alakít. 

A legjobb férfi alakítás díját az amerikai Bruce Dern érdemelte ki Alexander Payne műve, a Nebraska című filmben nyújtott játékáért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.