Rendhagyó, interaktív tárlat

Ismét megtekinthető a garadnai gyűjtemény

Ismét megtekinthető a Lillafüredi Állami Erdei Vasút végállomásánál található garadnai Erdészeti-, Természetvédelmi- és Vadászati Gyűjtemény.

2013.05.20 05:29MTI

Vereb István, az Északerdő Zrt. szóvivője elárulta: a rendhagyó, interaktív tárlatot az Északerdő tavaly nyáron nyitotta meg, de a tél idejére bezárták. Az előtérben trófeagyűjtemény fogadja a látogatókat. 

A kiállítás első része a "Lásd az erdőt" nevet viseli, itt az erdőgazdálkodás történetét ismerhetik meg a látogatók. 

A következő teremben - "Halld az erdőt" - állatpreparátum gyűjtemény kapott helyet, itt a kiállított állatok hangját is hallhatják az érdeklődők, míg a "Tapintsd az erdőt" elnevezésű helyiségben levő tárgyakat bárki kézbe veheti, tapinthatja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.