Fontos a kapcsolattartás

Vezérigazgatót keresnek a Stonehenge-hez

Ötezer éves fennállása óta először keresnek vezérigazgatót a Stonehenge-hez. A munkaköri leírás szerint a sikeres pályázó nemcsak "pr", hanem "dr" felelős is: a közönségen kívül a druidákkal is neki kell megfelelően tartani a kapcsolatot.

2013.04.23 01:29MTI

Mindezért jól meg is fizetik, évi 65 ezer fontot - 23 millió forintot - kap. Az elvárások szerint a Stonehenge vezérigazgatójának mindenekelőtt meg kell őriznie "a kövek méltóságát".
 
Emellett meg kell szerveznie a napfordulós ünnepségeket, biztosítani, hogy az évi egymillió látogató élményekben gazdagon távozzon, és irányítani kell a 180 fős stábot, amely részben önkéntesekből áll. Mindezen kívül rendszeresen találkoznia és tárgyalnia kell a druidák vezetőivel, köztük a magát Arthur Pendragon királynak (ki)nevezővel.
 
Az igazgatói állást az Angol Nemzeti Örökség Hivatala hirdette meg. Május 5-ig lehet jelentkezni - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.