A költészet napja

Elkezdődött a Versmaraton

Elkezdődött a Versmaraton, amelynek keretében Az év versei 2013 című antológia költői olvasnak fel a költészet napján, csütörtökön 11-től 23 óráig Budapesten, a Thália Színház Mikroszínpadán.

2013.04.11 11:35MTI

A Magyar Napló Kiadó szervezésében megvalósuló rendezvény megnyitóján Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a Kárpát-medence legnagyobb költészeti ünnepének nevezte a Versmaratont.
   
A mintegy 90 költő részvételével zajló 12 órás felolvasást Bereményi Géza író-dalszövegíró, a Thália Színház igazgatója nyitotta a Csönded vagyok című dalszövegével.
   
A közmédia kulturális műsoraiban kiemelten foglalkozik a Versmaratonnal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.