Hazai csúcsgasztronómiai rendezvény

Gourmet Fesztivál - középpontban a gulyás

Az éttermek szinte teljes hazai élmezőnyét felvonultatja a budapesti Millenáris parkban május 30. és június 2. között a Gourmet Fesztivál, amelynek idei kiemelt témája a gulyás lesz.

2013.04.08 15:15MTI

"A Gourmet Fesztivál mára egyértelműen a legfontosabb olyan hazai csúcsgasztronómiai rendezvénnyé vált, amely széles tömegek számára is elérhető" - mondta a fesztivált harmadik éve szervező Sziget Kft. ügyvezetője a rendezvény hétfői sajtótájékoztatóján.
   
Gerendai Károly közölte: idén 100 kiállítót várnak, ezek fele a legjobb hazai éttermek közül kerül ki, míg mellettük borászatok, cukrászdák, gourmet boltok termékei lesznek kóstolhatók. Most először lesz kiemelt téma a fesztiválon: a gulyást valamilyen formában - például leves, terrine vagy krém - minden résztvevő étterem elkészíti.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.