Magyar képzőművészeti kiállítás

Magyar programsorozat Kassán

"Creative Transgressions" címet viselő kortárs magyar képzőművészeti kiállítás lesz január 31-én az első nagyszabású eseménye a Kassa - Európa Kulturális Fővárosa (EKF) 2013 programban való magyar részvételnek - jelentették be.

2013.01.14 16:28MTI

Kassa a magyar történelemben jelentős helyet foglal el, ugyanakkor tekintettel a városban és a régióban élő magyar közösségre, a térség hagyományosan jó magyar-szlovák együttműködésének további bátorítására úgy döntött a kassai főkonzulátus, hogy rendezvények sokaságát szervezi meg a kassai EKF-projekthez kapcsolódva - mondta Czimbalmosné Molnár Éva főkonzul. A rendezvények jelentős része bekerült a hivatalos programok közé.
   
Richard Rasi kassai főpolgármester azt mondta: a város a gazdaság fejlődését, az idegenforgalom fellendülését egyaránt várja az EKF címtől. Kriza Ákos, Miskolc polgármestere közölte, hogy a borsodi megyeszékhely önálló programokkal rukkol elő a rendezvényen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.