November 19-től

Megnyitják az erkélyt, amelyen Martin Luther Kinget lelőtték

Először nyitják meg annak az egykori motelnek az egyik erkélyét Memphisben, amelyen Martin Luther King amerikai polgárjogi harcos állt, amikor 1968 áprilisában lelőtték.

2012.11.03 11:44MTI

A valamikor Lorraine Motel néven üzemelő szálló manapság az emberi jogoknak szentelt múzeum. A szóban forgó terasz az épület legfelső szintjén van, de a látogatókat mindeddig nem engedték fel oda. November 19-től azonban ez megváltozik - közölte Connie Dyson, a múzeum szóvivője.

Az intézményt hamarosan felújítják, a munkálatok várhatóan 2014 év elején fejeződnek be. A múzeum ez idő alatt nem lesz látogatható, csak Martin Luther King 306-os szobája és az erkély lesz hozzáférhető.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.