Hatvan kiállítás országszerte

Fotóhónap 2012 fesztivál

Országszerte hatvan kiállításon és rendezvényen keresztül mutatja be a hazai és nemzetközi kortárs fotográfia alkotóit és tendenciáit a Fotóhónap 2012 fesztivál október 24. és december 4. között.

2012.10.17 13:25MTI

A kétévente megszervezett programsorozat fő célja, hogy megismertesse a közönséggel a magyar fotográfia kiemelkedő alkotóit, segítse bekapcsolódásukat a nemzetközi szakmai vérkeringésbe, egyben kitekintést adjon a legfrissebb tendenciákról - közölte Szamódy Zsolt, a Fotóhónap fesztiváligazgatója a rendezvény szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

Uhl Gabriella kurátor elmondása szerint a programsorozat idei két hívószava a fikció és a realitás, a Fotóhónap nagyobb kiállításai ezek fényében vizsgálják a fotográfus saját és külső világa közötti kapcsolatot, a valóságérzékelés különböző módjait és fokozatait.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.