Elrabolva 2.

Liam Neeson akcióthrillere ismét az amerikai toplista élén

Liam Neeson akcióthrillere, az Elrabolva 2. ismét az észak-amerikai toplista élén végzett a hétvégi mozis bevételek alapján.

2012.10.14 22:29MTI

A volt CIA-ügynök újabb, ezúttal Isztambulba vezető küldetésére 22,5 millió dollárért (4,8 milliárd forintért) váltottak jegyet a nézők. A thriller Ben Affleck pénteken debütált Az Argo-akció című iráni túszdrámáját is megelőzte, amelynek bevétele Amerikában és Kanadában 20,1 millió dollár (4,3 milliárd forint) volt vasárnapig. 

A Sinister című alacsony költségvetésű horror, amelyet szintén a hétvégén mutattak be Ethan Hawke-kal a főszerepben, a toplista harmadik helyét foglalta el 18,3 millió dolláros (csaknem 4 milliárd forintos) jegyeladással. A Magyarországon december elején forgalomba kerülő filmben Hawke írót alakít, aki új házában nyugtalanító videókra bukkan.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.