Új sorozat a sportcsatornán

Élőben erősít Kokó: olasz focival csábít a fotelba

Mostantól kedd esténként élő műsorral jelentkezik a SportKlub, Kovács Koko István és Világi Péter vezetésével. A Serie A Showban az olasz foci előző fordulójára tekintenek vissza a stúdióban, olyan állandó olasz vendégekkel, mint Gianni Annoni, illetve a kilenc éve Magyarországon élő Salvo Sgroi.

2012.09.25 09:44ma.hu

Elrajtolt a Serie A show a SportKlubon. A múlt héten debütált élő stúdiós műsorban Koko rendszeres vendégei lesznek Gianni Annoni és Salvo Sgroi. A trió mellé a jövőben más sztárok is csatlakoznak majd, természetesen olyanok, akik valamilyen módon kapcsolódnak Olaszországhoz és az olasz focihoz, mint Szuper Levente vagy Ganxsta Zolee.

Salvo Sgroi és Gianni (Fotó: RedLemon)


Nagyon jól éreztem magam. Pontosan olyan hangulat volt, mint mikor egy olasz kocsmában ülve nézi az ember a meccset. Sokszor egyszerre védte mindenki a saját igazát, és nem csupán az derült ki, hogy ki kinek szurkol, hanem az is, miért is olyan jó az olasz foci, az olasz bajnokság” – számolt be Koko az első forgatás élményeiről.

A műsor több állandó rovattal várja a nézőket. Az első adásban Salvo különleges kagylólevest készített, ez a jövőben sem lesz másként. A szakácsmesterek minden alkalommal igazi itáliai specialitással készülnek majd, hogy tele hassal és olaszos lendülettel vessék bele magukat a bajnokság újabb mérkőzéseibe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.