Ismét

Humor- és Borfesztivált rendeznek a Ráday utcában

Idén is megrendezik a Humor- és Borfesztivált a fővárosi Ráday utcában szeptember második hétvégéjén.

2012.09.04 10:39MTI

A második alkalommal megtartott rendezvényen a rendezők különféle "szigetekkel" várják az érdeklődőket: lesz Humor-sziget, Zene-sziget, Koktél-sziget, Tapas-sziget, Fröccs-sziget és Karikatúra-sziget is - tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

Az ország neves borászatai és pálinkafőzdéi mutatják be termékeiket, az italokat kóstolgató vendégeket pedig a két nap alatt olyan humoristák szórakoztatják, mint Frech Zoltán, Hódi Richard, Ihos József, Maksa Zoltán és Nádas György.

Mint a szervezők kiemelik, nem véletlenül választották a fesztivál helyszínéül a Ferencvárost, hiszen az mindig is a főváros "gyomra" volt: malmok és vágóhidak, élelmiszeripari üzemek, szeszipari gyárak sorakoztak itt, illetve nagy hagyománya van a szikvíziparnak is.

A fesztivál idén kibővül a Borvacsorák hétvégéjével: tizenöt étterem szervez a kiállító borászokkal összefogva többfogásos borvacsorákat péntek és szombat este.

A fesztivál látogatása ingyenes, szeptember 7-én és 8-án, pénteken és szombaton 10-23 óra között várják az érdeklődőket. A részletek megtalálhatók a www.humoresbor.hu internetes oldalon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.