A közönségdíjra jelölt 12 alkotás

Szavazni lehet az Európai Filmakadémia közönségdíjára

A nézők szavazatait várja az Európai Filmdíjak közönségdíjára az Európai Filmakadémia (EFA); a szavazók részvételt nyerhetnek a december 1-jei máltai díjátadó gálára.

2012.09.02 15:00MTI

Az EFA közleménye szerint a filmrajongók szeptember 1. és október 31. között adhatják le szavazatukat kedvenc európai filmjükre az akadémia honlapján (http://www.europeanfilmawards.eu/en_EN/peopleschoiceaward).

A szavazás résztvevői között kisorsolnak egy utazást Máltára, a 25. Európai Filmdíj-átadóra, amely december 1-jén lesz. A szavazást a világ egyik vezető gazdasági szolgáltató cége, az Ernst & Young felügyeli - áll az EFA közleményében.

A közönségdíjra jelölt 12 alkotás a következő: A némafilmes, a Barbara, Keleti Nyugalom - Marigold Hotel, a Cesare deve morire, a Come As You Are (Hasta la vista), a Fejvadászok, az In Darkness, A Vaslady, a Lazacfogás Jemenben, a Shame - A szégyentelen, a Suszter, szabó, baka, kém és az Életrevalók.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.