Dance Beach Party lesz

Elfújta a szél az agárdi Neoton koncertet

A várható csapadékos, szeles és hűvös idő miatt nem tartják meg szombaton a Neoton együttes és Keresztes Ildikó koncertjét az agárdi Pop strandon.

2012.07.20 12:46MTI

Turbók János, a strand főrendezőjének elmondása szerint a fellépésre augusztus 24-én kerül sor. Tájékoztatása értelmében, ha az idő nem lesz nagyon szeles és csapadékos, a hét végén megtartják a belépőjegy nélküli Dance Beach Partyt.

Július utolsó szombatján Demjén Ferenc koncertjére várják a közönséget. Augusztusban az Irigy Hónaljmirigy és Janicsák Veca, a Mobilmánia, az Ergo és a Tankcsapda ad koncertet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.