Hosszú nyara lesz a Neoton énekesnőjének

Videó! Csepregi Éva: "Nem szeretem ezt a tempót"

Szeptemberig feszített tempóban dolgozik Csepregi Éva, decemberben pedig egy nagyszabású fellépésre készül, ezért szeptembertől nem vállal több koncertet.

2011.07.05 10:29tabu.tv
Fotó: csepregieva.eu

Tele van Csepregi Éva naptára. Az énekesnő a mai napig rengeteg felkérésnek tesz eleget hétvégente, hétköznap pedig szintén bővelkedik az elfoglaltságokban, így nem csoda, hogy alig tudja kipihenni a fáradalmait.

"Nagy a baráti társaságunk és időnként mindenféle bulit kitalálunk magunknak akár nyaralás ürügyén, akár születésnap és egyebek tekintetében." - meséli a tabutv.hu riporterének Csepregi Éva.

"December 27-én lesz a Sportarénában egy koncertünk, ami végre talán olyan lesz, ami illik a helyszínhez. Az már biztos, hogy egy új dallal is készülünk, sőt akusztikus betéteket is hallhatnak majd az idelátogatók az elhangzó 36 sláger között." - avat be a Neoton frontembere.

Persze Csepregi Éváéknak addig még lesz idejük rápihenni a koncertre, ugyanis szeptembertől már jóformán egyetlen fellépést sem vállalnak. "Nyáron három-négy napokra fogunk majd csak elrohanni valahová, de szeptembertől már nem is koncertezhetünk, úgyhogy ott majd lesz idő próbálni és pihenni is." - meséli a Tabu Tv videójában az énekesnő, aki egyáltalán nem szomorkodik a kis kényszerszünet miatt.

"Bevallom őszintén, hogy én sem nagyon szeretem ezt a tempót, mert tényleg túl sok a meghívás..." - magyarázza a sztártévé felvételén Csepregi Éva.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.