Zenés műsorral várják a közönséget

Május elsején ünnepel a Vígszínház

Május elsején a 116 éves Vígszínházat ünnepli a társulat: délután három órától Eszenyi Enikő igazgató ismerteti a jövő évad terveit, a teátrum művészeinek körében, akik zenés műsorral várják a közönséget a színház előtt.

2012.04.27 08:43MTI

Mint már hagyománnyá vált, ezen a napon a társulat tagjai dalokkal és versekkel kedveskednek nézőinknek a színház előtt, az igazgató pedig a 2012/2013-as évad bemutatóiról tájékoztatja a közönséget - olvasható a színház közleményében.
   
Mint írják, ezután májusfát állítanak, így köszöntik az új évad műsorát és a tavaszt. A színház születésnapja alkalmából "szeretnénk megköszönni azt a rengeteg szeretetet, támogatást, amit a közönségtől kaptunk és kapunk estéről estére" - áll a közleményben.
   
A műsorban Bata Éva, Börcsök Enikő, Eszenyi Enikő, Halász Judit, Hegyi Barbara, Herczeg Adrienn, Hullan Zsuzsa, Igó Éva, Járó Zsuzsanna, Kútvölgyi Erzsébet, Majsai-Nyilas Tünde, Pápai Erika, Péter Kata, Venczel Vera, Borbiczki Ferenc, Csőre Gábor, Dengyel Iván, Fesztbaum Béla, Géczi Zoltán, Gyuriska János, Harkányi Endre, Hegedűs D. Géza, Józan László, Karácsonyi Zoltán, Kerekes József, Kern András, Lengyel Tamás, Lukács Sándor, Mészáros Máté, Molnár Áron, Pindroch Csaba, Presser Gábor, Rétfalvi Tamás, Tahi Tóth László, Telekes Péter, Vallai Péter és Varju Kálmán lép fel.
   
A délután folyamán kedvezményesen vásárolhatják meg a nézők a következő évadra szóló bérleteket, amelyeket kérésükre a Vígszínház művészei a helyszínen dedikálnak.
   
Rossz idő esetén a programot a színházban tartják meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.