Greg Ham ötvennyolc éves volt

Holtan találták a Men at Work együttes tagját

Holtan találták melbourne-i otthonában az ötvennyolc esztendős Greg Ham zenészt, az ausztrál Men at Work együttes tagját.

2012.04.19 18:50MTI

A Victoria állambeli hatóságok csütörtökön megerősítették, hogy az elhunyt személy Ham házának 58 esztendős lakója, de a helyi gyakorlathoz igazodva nem azonosították név szerint a zenészt.
   
A szomszédok elmondása szerint Ham egyedül lakott az ingatlanban. A rendőrség elmondta, hogy a holttestre a zenész két barátja talált rá: egy ideje már nem hallottak Hamről, ezért felkeresték otthonában.
   
A zenész halálának körülményeiről nem közöltek további részleteket. Ham-et elsősorban az ausztrál banda 1980-as évekbeli slágerének, a Down Under című számnak a híres fuvolakísérete révén ismerhette a közönség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.