Íme a legszebb standok!

Virág világszépe választás a Floralián

A kreativitás, a művészeti munka, a faj-és fajta szortiment gazdagsága, illetve a kiállított termékek minősége alapján választotta meg a tizenöt tagú nemzetközi zsűri a Floralia virág világkiállítás legszebb standjait.

2008.04.28 16:30ma.hu

A kreativitás, a művészeti munka, a faj-és fajta szortiment gazdagsága, illetve a kiállított termékek minősége alapján választotta meg a tizenöt tagú nemzetközi zsűri a Floralia virág világkiállítás legszebb standjait.

A Floralia Budapest külföldi nagydíjasa a belga DCM lett, a hazai résztvevők közül pedig a Profi Partner 2003 Kft. és a Tahi Faiskola Kft. közös kertje kapta a legmagasabb elismerést.

A faj-és fajtaválaszték szempontjából első helyezett lett az Alsótekeresi Faiskola Kft., termékminőség kategóriában pedig a Szőregi Virág és Dísznövény ÁFÉSZ és a Silvanus Kft. kapott elismerést.

A külföldi kiállítók közül aranyérmet kapott Taiwan, ezüstérmes lett Gent, Belgium "Boszorkánykertje", a bronzérem pedig Olaszország bemutatója lett.

A hazai kiállítók közül aranyérmes lett nagystand kategóriában a Magyar Szárazvirág Termesztők és Forgalmazók Csoportja, ezüstérmes a Gyógynövény Szövetség és Terméktanács, a bronzérmet pedig a Hungaroplant Faiskolai Termesztő és Értékesítő Kft. kapta.

A kis standok aranyérmese a Prenor Kertészeti és Parképítő Kft., ezüstérmese az Oázis Kertészeti Kft., bronzérmese a Hírös Kertészek Egyesülete.

A Floralia minden nap 9.00 órától 19.00 óráig látogatható. A belépőjegyek a III. kapu pénztáránál válthatók meg, üdülési csekkért pedig a K épület pénztárában.

A vidékről kiállításra érkezők a Volánbusz Zrt. magyarországi járatain ötven százalékos kedvezménnyel utazhatnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.