Itt az első fotó a Skyfall-ból

Kép: a britek mestergyilkosa meredten néz

Felizzott a web a 007.com környékén - kikerült a netre az első fotó az új Bond-filmből.

2012.02.01 15:50ma.hu

Sokáig kérdéses volt, elkészül-e egyáltalán, ám a pénzügyi parák oldódtak, a szereposztás lassan elkészült, ma pedig kijött az első hivatalos fotó a Skyfall (itthon: Égszakadás) címre hallgató, legújabb James Bond-moziból. A kép maga a kisbetűs kedvcsinálás: a baltaarcú Daniel Craig maximum a Bondra eddig nemigen jellemző borostájával, valamint a korai filmekre visszakacsintó, még a Pierce Brosnan-érában a frissebb típusra lecserélt Walther PPK-val indíthatja be a rajongók nyálelválasztását.

A nálunk október 25-re bedátumozott mozi főbb szerepeiben Javier Bardem, Ralph Fiennes és Judi Dench lesz látható, a rendező pedig az Amerikai Szépséggel annak idején Oscart robbantó Sam Mendes.

fotó: 007.com


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.