Übermensch from the space!

Videó, világholokauszt: visszatérnek a nácik a Holdról

Döbbenetes hírek: Adolf Hitler a Hold sötét oldalára menekítette az SS-t. Übermensch from the space!

2012.01.26 11:00ma.hu

Indiana Jones és Hellboy óta tudjuk, hogy a nácikra az okkult hókuszpókuszokon át a bizarr steampunk mesterkedésekig mindent rá lehet kenni. Ugyan az őrült SS-tudós toposza minden valamirevaló ponyvaszerző eszköztárában ott szerepel, ilyen messzire talán még egyetlen agyament mesegyáros sem ment: Hitler a végső bukás rémétől hajtva 1944-ben a Holdra költöztette az egész sleppjét. Komolyan. 

Hogy efféle ördögtől való technikai apparátussal a háta mögött miért nem mondjuk New Yorknak ment neki, rejtély, de ami biztos: Timo Vuorensola rendező mozijában most visszatérnek a nácik, hogy árjává bombázzák a Föld bolygót. Harisnyakötős SS-girltől kezdve a mániákusan siegheilozó Udo Kierig van itt minden, ami az egyszeri geek szájában horogkeresztbe rendezi a nyálat - übermensch from space, hellje!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.