Robbanószert és lőfegyver

Egyre több német neonácira bukkannak a rendőrök

Négy újabb személy került a német hatóságok látókörébe a tavaly novemberben napvilágra került neonáci sorozatgyilkosság ügyében, a legfőbb ügyészség szerdai közleménye szerint az újabb gyanúsítottak robbanószert és lőfegyvert szerezhettek a terroristáknak.

2012.01.25 16:15MTI

A szövetségi legfelsőbb bíróság mellett működő legfőbb ügyészség munkatársai mintegy 110 rendőr közreműködésével szerda reggel óta országszerte lakásokat és üzlethelységeket kutatnak át. 

Az akciót a Nemzetiszocialista Illegalitás (NSU) elnevezésű neonáci terrorista sejt ügyével, közelebbről pedig négy újabb gyanúsított feltételezett cselekményeivel összefüggésben indították.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.