Otthagyta a zenekart a senki földjén

Lelépett a turmenedzser a Royal Hunt turné pénzével

2005 - ben már majdnem láthattuk a zenekart Magyarországon az Európai turnéjuk kapcsán. Mivel nem csak nálunk fogyott el minden jegy, hanem az egész kontinensen, a rajongók igencsak kemény szavakat vágtak a csapat fejéhez, így kénytelenek voltak kiteregetni a szennyest.

2008.04.25 16:47ma.hu

A zenekar akkori európai turnémenedzsere különböző szponzorokból nagyon sok pénzt szedett össze a turnéra, majd angolosan távozott. A fiúk erről mit sem tudtak. 

Németország egyik állomásán a zenekar egy átbulizott éjszaka után kissé megkésve rohant a senki földjén veszteglő zenekari buszhoz, mikor is a sofőr közölte, hogy minden helyszint töröltek a fenti okok miatt, és ő sem indíthatja el a buszt a következő utasításig. Hiába hívták a turnémenedzsert érthető okokból nem volt elérhető, így igen kalandos úton tudtak csak hazamenni. 

- Szóval, itt álltunk meglőve többek között pólók, Cd – k, technikai és egyéb költségek és a buszcég számlájával (köztük a lemondási díj), Ki voltunk készülve. Ez aztán a szívás! – gondoltam – jobb szó nem jutott eszembe – mondta a a Royal Hunt billentyűse André Andersen. A rajongók megnyugtatására közöljük, hogy biztosak vagyunk benne, hogy május 12 – én fellép nálunk a zenekar immár új énekesükkel Yngwie J. Malmsteen dalospacsirtájával, Mark Boals - szal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.