Norah Jones Budapestre jön?

Anoushka Shankar tizenöt év után talált rá nővérére, Norah Jonesra

Hasonlóan huncut mosolyuk és egzotikus szépségük már sejteti, a két kiemelkedően tehetséges lány, Anoushka Shankar és Norah Jones sokban hasonlítanak egymásra.

2008.04.25 16:21ma.hu

Leginkább abban, hogy mindketten édesapjuk, a világhírű szitárművész, Ravi Shankar tekintetét és főleg zenei tehetségét örökölték. Bár már mindketten világhírnévre tettek szert, Anoushka és Norah több, mint húsz évig nem is ismerte egymást. 

Amíg Anoushkának mindig is nagyon szoros kapcsolata volt az édesapjával, Norah-ának az igazságot csak tíz éves korában mondta el édesanyja, Sue Jones, akinek sokáig volt kapcsolata a szitárművésszel. Anoushka tizenhat éves volt és éppen édesapjával tanult szitározni, amikor egy halkszavú lány Ravi Shankart kérte a telefonhoz. 

- Amikor meghallottam, hogy ki az, nem is tudtam, mit tegyek – mesélte Anoushka.
 – Már teljesen feladtam a reményt, hogy valaha is megismerhetem. Eljött hozzánk és az első pillanattól kezdve nagyon közel kerültünk egymáshoz. Végre van egy nővérem, akire mindig is vágytam. Norah fantasztikus ember és a világ egyik legjobb énekesnője! - mondta a kishúg. 

Norah és Anoushka azóta is nagyon szoros kapcsolatban vannak egymással, és ha tehetik, elkísérik egymást egy-egy fellépésre. Arról persze eddig nem kaptunk hírt, hogy Anoushka mellett Norah Jones is feltűnik-e majd május 13-án a Zeneakadémián

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.