A bemutatót 2013 májusa tűzték ki

Az Enterprise 3D-ben szeli át az űrt

Három dimenzióban hajózik tovább az Enterprise űrhajó a Star Trek folytatásában, amelynek bemutatóját 2013 májusára tűzte ki a Paramount filmstúdió.

2011.11.26 10:59MTI

A The Hollywood Reporter beszámolója szerint valószínűleg ezt az epizódot is J. J. Abrams rendezi majd.
   
A THR.com felidézte, hogy Abrams, a 2009-ben 386 millió dolláros globális kasszasikerré vált Star Trek rendezője korábban nem kötelezte el magát a folytatás mellett, mert azt eredetileg 2012 júniusában akarta bemutatni a stúdió. A 2013-ra csúsztatott premier azonban valószínűsíti, hogy az újabb űrszekeres részt is ő rendezi.
   
Abrams idén a Super 8 című sci-fivel jelentkezett a mozikban és azóta a december közepén debütáló Mission: Impossible - Fantom protokoll is elkészült, amelyen forgatókönyvíróként és producerként is dolgozott.    
   
Az újabb űrsztori forgatókönyvét a korábbit is jegyző Roberto Orci és Alex Kurtzman, valamint Damon Lindeloff írta. A 2009-es film az Enterprise első útját elevenítette fel, amelyben Chris Pine alakította az akadémiáról frissen kikerült Kirk kadétot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.