Megfilmesítik egy hírhedt japán nőgyilkos életét

Megerőszakolja, majd megöli a fiatal tanárnőt Fudzsioka Dean

Film készül egy hírhedt japán gyilkosról, aki egy fiatal angoltanárnő megerőszakolása és meggyilkolása után kalandos módon bujkált két és fél éven át az igazságszolgáltatás elől.

2011.11.26 08:51MTI

Icsihasi Tacuját júliusban ítélte el egy bíróság, miután bűnösnek találta egy 22 éves brit angoltanárnő, Lindsay Anna Hawker 2007-ben történt megerőszakolásában és meggyilkolásában. Az áldozat holttestét egy homokkal teli fürdőkádban találták meg a tettes lakásának erkélyén.
   
A 32 éves gyilkos beismerte a bűncselekményt, bár mindmáig azt állítja, hogy nem szántszándékkal ölte meg a nőt. 2009-es letartóztatása után könyvet jelentetett meg arról, hogyan bujkált az igazságszolgáltatás elől, vándorolva szerte az országban. A szökésben halakkal és kígyókkal táplálkozott, Oszakában egy építkezésen dolgozott, és még az arcát is átoperáltatta, hogy el ne fogják.
   
A főszerepet Fudzsioka Dean japán színész alakítja - közölte a Sedic International produkciós cég.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.