Leülni, kisp+cs+k

Eric Cartman három éven keresztül még biztosan utálja a zsidókat

A South Park-sorozat alkotói további három évadot készítenek az a animációs sikerszériából a Comedy Central tévécsatornának.

2011.11.18 09:02MTI

Az erről szóló szerződést a napokban írták alá. Mint arról a tévécsatorna beszámolt: egészen 2016-ig szól az együttműködés, amelyben további három évadnyi műsor elkészítéséről állapodtak meg Trey Parkerrel és Matt Stone-nal.

A két alkotó népszerű sorozata 1997-ben debütált, azóta is Parker és Stone írja, rendezi és vágja az egyes epizódokat. A páros idén más műfajban is kipróbálta magát: The Book of Mormon című musicaljük nagy siker lett a Broadwayn.

Az Emmy- és Peabody-díjas South Park a coloradói város négy rosszcsontjának - Stan, Kyle, Kenny és Cartman - szemével, szatírikus és szürreális módon mutatja be a világot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.