A delfin se tudta lenyomni a robotot

A Vasököl tartja magát a csúcson

Továbbra is a Vasököl című robotos akciófilm vezeti az észak-amerikai kasszasikerlistát.

2011.10.17 07:23MTI

A Hugh Jackman főszereplésével készült produkcióra a hét végén 16,3 millió dollárért (3,43 milliárd forintért) váltottak jegyet az amerikai és kanadai nézők. A bokszolókat robotokkal helyettesítő akciómozi mellett a Footloose című zenés vígjáték is sok mozinézőt vonzott.

A nyolcvanas évekbeli Gumiláb című eredeti film új feldolgozása a betilthatatlan rock'n'roll-ról 16,1 millió dolláros (3,39 milliárd forintos) bevétel hozott.

A toplista harmadik helyén A dolog című sci-fi horror végzett a péntektől vasárnapig jegyzett eredmények alapján 8,7 millió dollárral (1,8 milliárd forinttal). John Carpenter vérfagyasztó 1982-es filmjének új változatát Matthjis van Heijningen jr. forgatta le.

George Clooney
politikai drámája, a The Ides of March a múlt heti második helyről a negyedikre csúszott le 7,5 millióval (1,5 milliárd forinttal). Az ötödik pedig a Delfines kaland című családi mozi lett a toplistán 6,3 millió dollárral (1,3 milliárd forinttal).

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.