HarveKarbo

Tévékomédián dolgoznak a Coen testvérek

Tévéfilmen dolgoznak az Oscar-díjas Coen testvérek: a Fox televízió számára készítik a HarveKarbo című egyórás fekete komédiát.

2011.10.05 11:47MTI

A forgatókönyvet Phil Johnston írja, aki Ethan és Joel Coennel együtt társalkotóként jegyzi a produkciót. A Coenek executive producerként dolgoznak majd a filmen - számolt be róla a www.deadlione.com hollywoodi hírportál.

A HarveKarbóban a nézők megint a Coenék filmjeiből ismerős szokatlan, furcsa hősökkel találkozhatnak. A tévékomédia főszereplője egy nehéz természetű Los Angeles-i magánhekus, aki rendszerint a hollywoodi elit vagy lecsúszott barátai zűrös ügyeibe nyúl bele.

A Coen testvérek eddig négy Oscar-díjat kaptak: hármat három éve a Nem vénnek való vidékért, egyet pedig még 1997-ben a Fargo forgatókönyvéért. Tavaly A félszemű című westernjükért három Oscarra is jelölték az elválaszthatatlan alkotópárost.

Johnston, aki az idén bemutatott Céges buli forgatókönyvét jegyezte, legutóbb a Disney jövő ősszel mozikba kerülő, Wreck-It Raph című animációjának forgatókönyvét írta, jelenleg pedig a DreamWorks készülő, Reply All című filmjének szkriptjén dolgozik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.