kKspáltól mixelték - össze is törik?

Rabolt a Maszkura és a Tücsökraj

Nem, nem lopták a legújabb dalt, a Szívrablást. Csak kölcsönvették, átformálták...

2011.10.05 08:37ma.hu

A zenekar a tavasszal megjelent újragondolt saját dalokat tartalmazó Pesti nők után, már az új nagylemezzel foglalkozik a Szívrablás mondhatni előzetes róla, de ennél igazából sokkal többet jelent...

,,Egy volt szerelmemmel ez volt a kedvenc dalunk, sokat hallgattuk együtt, aztán később harmonikáztam otthon egyedül..."

Ez a hangulat inspirálta az Official Homevideót is, amelyet a srácok otthon dobtak össze ehhez a különleges dalhoz.

A hosszúra nyúlt nyár igen jól sikerült a srácoknak...

,,Nagyon sok koncert van mostanában. A klubokban, zenei fesztiválokon azok az emberek hallgatnak minket, akik vagy ismernek már, vagy hallottak rólunk és kíváncsiak ránk (de legalább nagyon berúgtak és valahogy ott kötöttek ki). Ezek a koncertek a dalokról szólnak és a koncertélményről, táncról, élőzenéről. Ha valamilyen gasztro-fesztiválon játszunk (bor, pálinka...stb.), hasonló a helyzet, de ezekre a helyekre mi is kicsit mulatni megyünk és a koncert előtt és után ugyanúgy járjuk a standokat a pohárral és sorban állunk a kenyérlángosért és persze együtt aljasodunk a nagyérdeművel." - vallja a frontember.

Az ősz folyamán tovább háborgatják majd a szórakozni vágyókat. A friss dátumokat mindenki megtalálhatja a www.tucsokraj.hu valamint a http://www.facebook.com/maszkuraesatucsokraj oldalakon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.