Page Eight

Brit kémfilmmel fejeződik be a Torontói Filmfesztivál

A Bill Nighy és Rachel Weisz főszereplésével készült, Page Eight című brit kémfilmmel zárul a szeptemberi Torontói Filmfesztivál.

2011.08.17 11:07MTI

A világ legnagyobb filmfesztiváljai közé tartozó torontói filmmustrán a Trespass című thrillert is vetítik majd Nicole Kidmannel és Nicolas Cage-dzsel. A keddi tájékoztató szerint a programban szerepel még többek között a Winnie című Winnie Mandela-dráma Terrence Howarddal és Jennifer Hudsonnal, valamint Gerard Butler afrikai misszionárius története, a Machine Gun Preacher, a Killer Elite című akciófilm Jason Statham és Robert De Niro tolmácsolásában és a Hysteria című vígjáték, amelyben Maggie Gyllenhaalt és Hugh Dancyt láthatja a közönség.

A szeptember 8. és 18. között sorra kerülő fesztivált az ír U2 együttes portréja, a From the Sky Down című dokumentumfilm nyitja meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.