Kiscsillag a Szigeten

Lovasi beismerte: "Elfelejtettem a szöveget"

A Kiscsillag koncert természetesen teltházas volt - pasijaik nyakában ülő, integető csajokkal és diszkrét fűszaggal. Ma.hu beszámoló!

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2011.08.12 14:03Herendy Csilla, Szilágyi Szabolcs

Velőrózsák koncert a Szigeten!

Olvassa el: "Most belebújok önmagamba" - beszélgetés Kispál Andrással

Augusztus 13-án, szombaton este 8 órakor az Open színpadon lép fel a Velőrózsák zenekar. 

Ha létezik a teltház fogalma a Szigeten, akkor minden bizonnyal elmondhatjuk, hogy az augusztus 11-ei Kiscsillag koncert teltházas esemény volt. A koncert a program szerint 21.30-kor (illetve utána pár perccel) kezdődött a Sziget MR2 Petőfi rádió színpadán, és rövidesen elöl szorosabban, hátul lazábban állva megtöltötték a rajongók a rendelkezésre álló teret.

A koncerten régi és új dalok egyaránt elhangzottak, a hangulat könnyed, laza és boldog volt, pont olyan, ami miatt a "szigetes" koncerteket igazán szeretjük. A koncertről természetesen nem hiányozhatott Rátgéber László sem. A zenekar több szám esetében nem ragaszkodott a CD verzióhoz, a Kockacukor pergőssége ugyan nem a megszokott volt, de szerethető, a szövegek néhol akadoztak és kicsit összekavarodtak.

A koncert legbájosabb percei minden bizonnyal azok voltak, amikor előbb lassan az ének, majd a zene is alábbhagyott, és Lovasi András beismerte, hogy sajnos elfelejtette a dalszöveget. A közönség szemmel láthatólag ezt nem vette zokon, valószínűleg azért, mert ők sem voltak biztosak a dal folytatásában, sőt: még értékelték is a kialakult helyzetet. A koncerten a rajongókkal együtt szórakozott még egy felfújt gumidelfin és egy zsiráf is (képünkön), a többi a megszokott volt: pasijaik nyakában ülő, integető csajok és diszkrét fűszag a levegőben.

Fotók: Herendy Csilla - katt a képre!

Ismét meggyőződhettünk arról, amit már eddig is tudtunk: a Kiscsillag zenekar egy igazi, felszabadultan játszó, ám kellőképpen komolyan vett hobbizenekar, negyvenkörüliek garázsrockzenekara. Mint mindig, most is szívesen hallgattuk volna őket kicsit tovább.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.